Пензиски паркови

Засаден е вториот „Пензиски парк“ во средното училиште „Св. Кирил и Методиј“ во Охрид

По акцијата за садење дрвја во средното училиште „8-ми Септември“, трите пензиски друштва денес го засадија и вториот „Пензиски парк“ во средното училиште „Св. Кирил и Методиј“ во Охрид, во рамки на новата кампања “Засади желба, за поубава иднина“. Акцијата започна со обраќање на директорката на училиштето „Св. Кирил и Методиј“, Царева Цветаноска. „Најпрво дозволете […]

Прочитај повеќе

Првите желби за поубава иднина се засадија во СУГС „8-ми Септември“ – Скопје

На 18.11.2021 во дворот на средното училиште „8-ми Септември“ трите пензиски друштва Сава пензиско друштво а.д. Скопје, КБ Прво пензиско друштво а.д. Скопје и Триглав пензиско друштво а.д. Скопје го засадија првиот „Пензиски парк“. Проект кој е дел од кампањата “Засади желба, за поубава иднина“. „Велат, ако размислувате долгорочно засадете дрво, а ако размислувате уште […]

Прочитај повеќе